Uitnodiging informatieavond

10 november 2014 Matthijs Oppenhuizen

Voor omwonenden van Windpark Bijvanck en mensen die op andere manier betrokken of geïnteresseerd zijn, organiseert Raedthuys op dinsdag 18 november een informatieavond.

Informatieavond
We nodigen belangstellenden van harte uit de informatieavond bij te wonen. Om 19.00 is er ontvangst met koffie en thee, om 19.30 uur begint het programma. Aansluitend is er een informatiemarkt waar belangstellenden zich kunnen laten informeren over allerlei zaken. De informatieavond eindigt rond 22.00 uur. 
 
Wanneer:        dinsdag 18 november 2014
Waar:               café-zaal Hendriks, Wehlseweg 34 te Didam
 
Aanwezigen
Tijdens de informatieavond zijn de projectorganisaties aanwezig, waaronder diverse onderzoeksbureaus en medewerkers van Raedthuys. Ook de provincie is aanwezig om informatie te geven over de planologische procedures.  
 
Bent u niet in de gelegenheid te komen?
Kunt u niet naar de informatiebijeenkomst komen, maar wilt u wel meer weten over het project? Neemt u dan gerust contact op met projectleider Dirk Jan Matthijsse, bereikbaar op 053-4341200 en via d.j.matthijsse@raedthuys.nl. U kunt ook uw e-mailadres doorgeven voor het ontvangen van onze digitale nieuwsbrief.